Код на продукта: r01
Наличност: В наличност
5.00лв.

Количество:

Русе е най-големият български град по поречието на река Дунав. Разположен е на североизточната граница на страната с Румъния.

Русе често е наричан в България „Малката Виена“ заради многобройните сгради-паметници на културата, в чиято архитектура са застъпени стиловете необарок, модерн, неокласицизъм и сецесион.

Жителите и гостите на Русе имат възможността да се насладят на архитектура, уникална за България. Аристократичният и романтичен дух на града привлича все повече туристи. 


TinyBulgaria разработва сувенири, които могат да Ви пренесат отново на прекрасните локации от Вашата ваканция по иновативен начин.


Освен стандартната си функция, нашите магнити Ви носят и добавена стойност.


На Ваше разположение са информация на шест езика за конкретната локация, видео клип с различна гледна точка, разходка в 360 градусова среда и други интерактивни, дигитални екстри, които са достъпни след сканиране с Вашия телефон.


Печат: висококачествени и трайни на износване UV мастила

Материал: дърво/еко шперплат

А защо еко? Въпреки че шперплатът е изработен от дърво, за производството му е необходимо много по-малко количество материал, от колкото при други продукти изработени от масивна дървесина. Поради тази причина това е и един от най-екологичните продукти създадени от човека.